# Alumnes del CFGS Il·lustració participen al I Festival Il·lulola - La Industrial
La il·lustració infantil i juvenil serà el centre de la programació del festival, que tindrà lloc al Centre Cívic Urgell els dies 27 i 28 de maig, amb tallers, espectacles, contacontes, instal·lacions i firmes de llibres per a infants i joves de 0 a 14 anys.
L’objectiu del festival és posar en valor la il·lustració infantil i juvenil i els seus autors/es i també ser un espai per reivindicar la figura deLola Anglada, origen del nom del festival, i visibilitzar la seva tasca com a narradora i dibuixant infantil.
La primera edició del Festival Il·lulola comptarà amb artistes com Amaia ArrazolaLuisa VeraEva ArmisénMarc Parrot o Carlota Juncosa, entre d’altres.
No us perdeu dissabte a la tarda de 16 a 20 hores la parada de l’Escola d’Art La Industrial al mercat de la il·lustració del festival. Ivet Amaro, Ariadna Bocanegra, Andrea Flores, Naia García, Joel Holgado i Juan David Puentes, alumnat del CFGS d’Il·lustració, farà retrats i caricatures dels infants i adults que s’hi apropin i obsequiaran el públic amb creacions personals en format postal.
 
Completa el festival l’exposició Atenció plena i dibuix. Regulació emocional i creativitat amb infants de Carlota Juncosa, guanyadora de la primera convocatòria d’il·lustració infantil i juvenil Il·lulola que es va dur a terme durant el novembre 2021. Juncosa també és l’autora de la imatge de la primera edició del festival que fa referència a la capacitat meditativa del dibuix.
 
Podeu consultar la programació dels actes.