Cicle Superior d'Il·lustració

Informació

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Il·lustració és un cicle relativament jove que s’imparteix des del 2011. Encapçalat per professors de diferents disciplines, ofereix als seus alumnes la possibilitat d’endinsar-se en la il·lustració, entesa com una eina per a la creació d’imatges comunicatives des de registres que potencien una mirada personal i expressiva.

L’objectiu principal del cicle pretén encaminar els alumnes cap a l’àmbit professional en la realització d’il·lustracions per a diferents mitjans de comunicació gràfica com la il·lustració editorial (llibres infantils, juvenils, còmic, premsa…), la il·lustració publicitària (en totes les seves variants), l’animació tradicional o 3D, les caràtules televisives, els llocs web, les aplicacions mòbils i altres productes multimèdia.

Es faciliten, al mateix temps, les eines que milloraran destreses i habilitats en tècniques tradicionals i mitjans digitals, la comprensió analítica del dibuix i la interpretació singular de la idea narrativa.

Com a aportacions i punts distintius en el marc docent destaquen el professorat en actiu, el treball en equip, les coordinacions entre matèries, el tracte proper i l’atenció individualitzada a l’alumnat.

Així mateix el centre compta amb unes instal·lacions privilegiades per complementar els aprenentatges tècnics amb tallers de gravat, enquadernació artesanal, serigrafia i multimèdia.

Durada

La durada és de 2.000 hores (1.720 en un centre educatiu i 280 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Accés

S’hi pot accedir en acabar el Batxillerat – o titulació equivalent- o bé sense títol i la prova d’accés general.

Titulació

Tècnic/a Superior en Il·lustració