# El CFGS Il·lustració participa al Catskills 2021 -

Natàlia Oliva i Mireia Gordon, alumnes de segon curs del CFGS d’Il·lustració van participar el passat dimecres 28 d’abril als Campionats d’FP de Catalunya, Catskills 2021, organitzats per la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquests campionats, tenen com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l’alumnat en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, i també una experiència personal enriquidora. Al mateix temps, el centre educatiu i el professorat que participa en la preparació de l’alumnat pot intercanviar experiències i establir xarxes de col·laboració entre els centres i les empreses que hi participen.

L’edició d’aquest curs correspon a l’edició 2020, postposada degut al confinament per l’emergència sanitària.

A partir d’una proposta de promoció per a l’editorial Babulinka es va demanar una il·lustració, utilitzant tècniques lliures (tradicionals i/o digitals), que s’adaptés als valors i a la identitat gràfica de l’empresa per poder aplicar-se a una bossa de cotó.