# Exposició "Comunitats veïnals" - La Industrial

Mostra d’il·lustracions que formen part dels àlbums il·lustrats realitzats en el marc dels projectes finals del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració del curs 2021-2022. Són treballs que conviden a conèixer tota mena d’esdeveniments que tenen lloc en una escala de veïns.

Hi ha històries que fan pensar, d’altres somiar, algunes atemoreixen o fins i tot fan riure. Veïns i veïnes en colors o en blanc i negre. Àlbums per a infants i àlbums per a adults que ens permeten entrar en l’univers singular de la imatge i la lectura.

Del 12 de gener al 8 de febrer de 2023 al Centre Cívic Urgell (Comte d’Urgell 145 de Barcelona). Visita guiada dimarts 31 de gener a les 18.00 h.

Es podrà accedir als àlbums digitals escanejant els codis QR dels plafons tècnics que hi haurà a l’exposició. Els àlbums originals estaran exposats a la Biblioteca de l’Escola d’Art La Industrial i el CFA Can Batlló.

Ana Molina i Luna Tsunekawa participaran en una acció reclam pintant els vidres de la façana principal i interior del Centre Cívic Urgell.

Uma Angulo s’encarregarà de la visita guiada que tindrà lloc el dimarts dia 31 de gener a les 18.00 h.

Horari de la sala d’exposicions
De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16.30 a 21.30 h
Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Alumnat participant: Uma Angulo, David Barberá, Anna Barco, Alicia Carmona, Joel Holgado, Noa Jurado, Julia Martínez, Helena Miranda, Ana Molina, Lou Pastor, Juan David Puentes, Maria Salvador, Montse Sancerni, Pablo Sellés, Luna Tsunekawa, Ariadna Voces.

Il·lustració del cartell: Ana Molina