# Exposició "Laboratori, disseny i fabricació ceràmica 3D" -

Fins el 17 de juny es podran veure les peces dels alumnes del mòdul Laboratori de fabricació digital, del 2n curs del CFGS Ceràmica Artística.

És fascinant viure el naixement d’una tècnica de construcció ceràmica com, en aquest cas, la construcció additiva amb pasta ceràmica amb les impressores 3D.

Des de l’escola s’ha iniciat un nou mòdul per a investigar, aprendre, construir noves formes i nous volums mitjançant aquestes eines.

Dissenyem amb les eines digitals per crear volums tridimensionals que després podem materialitzar gràcies a les impressores. Posteriorment hi ha el procés ceràmic de decoració i cocció. Aquesta unió ofereix grans possibilitats artístiques, formals que ens sorprenen per la seva bellesa, simplicitat, elegància,… endinsant-nos en un nou món amb molt per explorar.

La utilització del llenguatge binari en el disseny per ordinador i el llenguatge tridimensional material de la ceràmica conflueixen en unes peces que contenen innovació, tècnica digital, artesania, art, materialitat, creant un nou llenguatge, una nova manera de construir, pensar i produir objectes ceràmics.

Es poden veure els treballs de:

Ariadna Aliart Vicente
Magda Cámara Sánchez
Sinaí Crespo Perera
Alma Esteban González
Alicia Gómez Garcia
Brigitte Guerra Marqués
Magda Lafta
Victor Retuerta Alonso
Sofia Roca López