# 'Il·lustració: nova parada' Àlbums il·lustrats de l’alumnat d'Il·lustració 2019-20 - La Industrial

L’exposició és una visió coral d’històries reals o imaginades que transcorren en un entorn proper i quotidià, el metro de Barcelona. Històries que es recullen en els àlbums il·lustrats de l’alumnat del CFGS d’Il·lustració de la promoció 2019-20 de l’Escola d’Art La Industrial. Les il·lustracions
originals ens ofereixen diferents mirades a històries que esdevenen en un mateix entorn, però cadascuna amb els seus protagonistes singulars. Els originals, interpretats en diverses tècniques, són una mostra de la pluralitat d’estils i llenguatges de la nova generació de la il·lustració contemporània.
És la primera de les tres exposicions que formaran part dels actes previstos pel 10è aniversari del CFGS d’Il·lustració de l’Escola d’Art La Industrial.
Alumnat participant: Ivan Baró, Helena Cabanillas, Gisela Cano, Aitana Carabel, Laia Cardona, Christian Carmona, Paula Domínguez, Adrià Fernández, Irene Fernández, Arnau García, Beatriz Gérboles, Pol Gilbert, Valeria Guamán, Maria Jurado, Laia López, Jordi Marín, Marta Martínez, Maria Rodon, Ariadna Romero, Paula Utrilla, Miriam Vázquez, Núria Vázquez, Carla Vega, Maria Cerqueira, Ester Juanmartí i Iris Vergara.

Del 20 de setembre al 27 d’octubre de 2021
Centre Cívic Urgell
Comte d’Urgell, 145 · 08036 Barcelona
Horari de la sala d’exposicions: de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16.30 a 21.30 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Podeu visualitzar els àlbums digitals escanejant els codis QR dels plafons tècnics que trobareu a l’exposició. Si preferiu veure els àlbums enquadernats, estaran exposats temporalment a la Biblioteca de l’Escola d’Art La Industrial i el CFA Can Batlló.

Horari de la biblioteca:
Dilluns i dimecres de 12 a 19.30 h
Dimarts, dijous i divendres de 9.30 a 16 h