# Jordi Grangel impartirà un workshop a l'alumnat d'Il·lustració i Animació - La Industrial

El disseny de personatge en produccions de llargmetratge d’animació: Creació d’un “Line-up” és el taller d’animació que Jordi Grangel, codirector i membre de l’Equip Creatiu a Grangel Studio, impartirà a tot l’alumnat dels cicles d’il·lustració i animació els dies 30 de maig, 1 i 2 de juny, 

El taller constarà d’una part teòrica on es coneixerà la feina i funcions del departament de “Disseny de Personatges” durant la preproducció d’un “film” d’animació. Acabarà amb una part pràctica a on l’alumnat elaborarà un “line-up” de forma lliure, segons els seus coneixements artístics i estil.

Grangel Studio és una empresa ubicada a Barcelona que ofereix serveis creatius per al sector del cinema de llargmetratge en l’àmbit internacional des de l’any 1989. Ha treballat en molts projectes, en títols com El Príncipe de Egipto, Spirit, Hotel Transilvania, La Novia Cadáver, Madagascar, ¡Piratas!, Kung-fu Panda o Cómo entrenar a tu Dragón. Per a productores com DreamWorks Animation, Warner Bros., Universal, Paramount, 20th Century Fox, Disney o Netflix entre d’altres.