Els límits del llibre

9/oct/2024 a 11/des/2024
Dimecres 17:00 a 20:00h

El curs abasta una idea oberta del que és un llibre i totes les versions que ens pot proporcionar. Revisarem artistes que han abordat el llibre com a obra d’art. Ens preguntarem sobre els límits del llibre i desenvoluparem una peça des de la idea fins la seva materialització. Hi haurà exercicis setmanals per estimular les nostres idees i una peça central a desenvolupar al llarg del curs. Compartirem el procés creatiu dels nostres treballs, ampliant la mirada del que pot arribar a ser un llibre d’artista. Que el mateix llibre expliqui una història, no només que en sigui el contenidor.
Aquest taller va dirigit a artistes, dissenyadors, fotògrafs, enquadernadors i tothom amb ganes d’ampliar les possibilitats que ofereix aquest artefacte. No cal experiència prèvia.

Nivell: Iniciació

Durada: 30 hores

Preu: 292€ (matrícula)

Places: 12

Docent: Mercè Soler

Sol·licita plaça omplint el formulari

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
He cursat estudis a La Industrial en cursos anteriors:
En cas que la quantitat de sol·licituds no arribi al mínim establert el curs s’anul·larà. En cas que la quantitat de sol·licituds superi el nombre de places es farà un sorteig. Qui hagi cursat anteriorment la matèria sol·licitada, no entrarà en el sorteig.