# L'exalumne d'Il·lustració Arnau García present a la VI Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny -

L’Escola d’Art La Industrial participa el divendres 7 de maig de 2021 a la VI Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny, organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb totes les escoles d’Arts Plàstiques i Disseny del país.

Durant la jornada es presenten els millors treballs finals de l’alumnat dels cicles formatius d’ensenyaments artístics de grau mitjà i superior, amb la voluntat de vincular els objectius acadèmics i empresarials amb una finalitat comuna: millorar la competitivitat de l’economia catalana mitjançant l’aportació de la innovació i la creativitat.

L’Arnau García Carlota, exalumne de la promoció 2018-2020 del CFGS d’Il·lustració, presenta el seu Projecte Integrat “Espines de la metròpoli”. Un àlbum il·lustrat en format còmic per a un públic objectiu jove i amb una clara intenció de conscienciació social envers la problemàtica dels sensesostre.

Es pot veure la presentació i fullejar el seu àlbum des d’aquests enllaços:
Presentació
Àlbum

Durant la jornada es lliuren també els reconeixements “Talent creatiu i empresa”, fruit del programa de col·laboració entre les empreses i Institucions i el Departament d’Educació amb l’objectiu de permetre als estudiants integrar en el seu aprenentatge la realitat productiva del món empresarial als coneixements específics que imparteixen les Escoles d’Art.

Es pot seguir la jornada en format virtual a través d’aquest enllaç de 9h30 a 12h30.