Porcellana per aplicar a la joieria Iniciació

22/oct/2024 a 28/gen/2025
Dimarts 16:00 a 20:00h

Taller pensat per fer un apropament a les tècniques de treball de la porcellana en petit format. El curs vol proporcionar els coneixements necessaris del procés d’elaboració de peces de porcellana per aplicar a la joieria, des de la seva concepció fins a la cocció final.
Es treballarà la preparació de porcellana en pasta i per colada, la coloració i addició de diferents materials a la pasta, la fabricació de motlles de dues peces per colada, i de motlles de textures per premuda, així com solucions pràctiques pels assecatges i la cocció a alta temperatura. També aprendrem a fer petits volums per tal que puguin esdevenir una joia: mides, pesos, forats, funcionalitat, solidesa, etc., cercant quines son les millors tècniques a utilitzar, per obtenir uns resultats que ens permetin convertir-les en joies portables, amb el mínim d’elements externs possibles. No cal experiència prèvia.

Nivell: Iniciació

Durada: 48 hores

Preu: 405€

Places: 12

Docent: Núria Soley

Sol·licita plaça omplint el formulari

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
He cursat estudis a La Industrial en cursos anteriors:
En cas que la quantitat de sol·licituds no arribi al mínim establert el curs s’anul·larà. En cas que la quantitat de sol·licituds superi el nombre de places es farà un sorteig. Qui hagi cursat anteriorment la matèria sol·licitada, no entrarà en el sorteig.